Dues plates per al Balmes Rubí en els Campionats d’Espanya Júnior i Sub-21
Esports | 8 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Dos esportistes del Club de Taekwondo Balmes Rubí, seleccionats per la Federació Catalana, van disputar el cap de setmana a Valladolid els campionats d’Espanya Júnior i Sub-21, competició en la qual van fer uns grans resultats, proclamant-se tots dos subcampions d’Espanya de la seva categoria.

Unai Flores, en categoria Júnior, va competir dissabte i després de tres combats espectaculars va classificar-se per la final, després de derrotar els representants de Castella i Lleó, Canàries i Andalusia amb grans diferències i fins i tot superioritat tècnica. Flores va mostrar un gran repertori d’espectaculars tècniques que li van permetre el passi a la final, on es va enfrontar amb l’altre representant català. El taekwondista rubinenc va perdre la final per un ajustat 5-4, malgrat que tots els punts del seu rival van ser deduccions per a Unai Flores, alguna injusta. El rubinenc va pujar al podi després d’aconseguir la medalla de plata.

Per la seva banda, Silvia Boix va competir diumenge i es va enfrontar a una representant de Castella-la Manxa i a una de Galícia. Boix també va aconseguir arribar a la final, on va caure davant una segona representant gallega. La rubinenca també va proclamar-se subcampiona d’Espanya Sub-21 per segon any consecutiu, tot i que en aquesta ocasió va estar més a prop de la victòria.

Familiars dels dos esportistes, així com la presidenta del club, Yolanda Cortés, i l’entrenador José Luis Prieto, que van acompanyar els dos competidors al campionat, van celebrar les dues medalles. Des del club, han mostrat la seva satisfacció pel resultat i per l’actitud durant tota la temporada.
Els dos joves esportistes, amb les medalles de plata, acompanyats per José Luis Prieto, l’entrenador. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública