Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros
Actualitat | 9 de juliol de 2019

REDACCIÓ
‘Dijous Rebaixes, Refresques’ és una campanya de dinamització comercial impulsada per l’associació Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament. Una de les iniciatives d’aquesta campanya és el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros, entre tots els clients que realitzin una compra a qualsevol establiment adherit a la promoció abans del 21 de juliol.

La clientela podrà obtenir la seva butlleta en les botigues adherides a la campanya en el moment de fer les seves compres, omplir-la amb les seves dades i dipositar-la a l’urna que trobarà al mateix comerç. El sorteig se celebrarà el 25 de juliol a les 18 hores davant les Galeries de Rubí. En total, s’han editat 50.000 butlletes que els establiments ja estan repartint.

Dinamització al carrer
D’altra banda, i en el marc de la mateixa campanya i coincidint amb les rebaixes d’estiu, tots els dijous del mes de juliol hi ha dinamització amb música, espectacles o tallers a l’illa de vianants.

Dijous passat va tenir lloc l’animació itinerant titulada ‘Rolling Vibes Collective’. Aquest dijous, i també el dijous 25, s’organitzaran ‘Tallers refrescants’, mentre que el 18 de juliol es podrà veure l’espectacle d’animació ‘Girafes’.
‘Rolling Vibes Collective’ va animar el carrer el dijous a la tarda. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor