Comerç Rubí anima les rebaixes amb el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros
Actualitat | 9 de juliol de 2019

REDACCIÓ
‘Dijous Rebaixes, Refresques’ és una campanya de dinamització comercial impulsada per l’associació Comerç Rubí amb el suport de l’Ajuntament. Una de les iniciatives d’aquesta campanya és el sorteig d’una targeta Comerç carregada amb 500 euros, entre tots els clients que realitzin una compra a qualsevol establiment adherit a la promoció abans del 21 de juliol.

La clientela podrà obtenir la seva butlleta en les botigues adherides a la campanya en el moment de fer les seves compres, omplir-la amb les seves dades i dipositar-la a l’urna que trobarà al mateix comerç. El sorteig se celebrarà el 25 de juliol a les 18 hores davant les Galeries de Rubí. En total, s’han editat 50.000 butlletes que els establiments ja estan repartint.

Dinamització al carrer
D’altra banda, i en el marc de la mateixa campanya i coincidint amb les rebaixes d’estiu, tots els dijous del mes de juliol hi ha dinamització amb música, espectacles o tallers a l’illa de vianants.

Dijous passat va tenir lloc l’animació itinerant titulada ‘Rolling Vibes Collective’. Aquest dijous, i també el dijous 25, s’organitzaran ‘Tallers refrescants’, mentre que el 18 de juliol es podrà veure l’espectacle d’animació ‘Girafes’.
‘Rolling Vibes Collective’ va animar el carrer el dijous a la tarda. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí