Acord entre el Can Mir i la cooperativa ISOM per crear un equip de futbol amb els joves acollits
Esports | 10 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El Club Escola de Futbol Can Mir i la cooperativa ISOM han signat un acord de col·laboració pel qual els més de 20 joves que ja acull la cooperativa a Rubí formin part d’un nou equip que crearà el club esportiu local.

L’acord implica organitzar un equip de futbol de categoria juvenil que desenvoluparà inicialment les seves activitats a les instal·lacions de la zona esportiva municipal de Can Mir. El club aportarà un entrenador i un educador-integrador social, que gestionaran la tasca esportiva de l’equip, l’aportació del material i dels recursos necessaris per fer-la efectiva, i facilitarà la realització d’activitats de càracter social, formatives i cíviques en col·laboració amb altres entitats i professionals de Rubí.

A banda de la vessant esportiva, els objectius fonamentals dels signants parteixen de la necessitat de fer pedagogia i sensibilitzar a la pobalció sobre l’acolliment i la inclusió d’aquests joves que provenen d’altres països i que han abandonat la seva terra i la seva família per tenir una expectativa de vida millor.

La posició del CEF Can Mir respecte a aquesta qüestió va quedar palesa al manifest que va fer públic el passat 20 de maig i aposta decididament per aportar recursos i realitzar activitats que afavoreixin la inclusió efectiva dels joves acollits a la ciutat.
Representants de la cooperativa ISOM i del CEF Can Mir, durant la signatura de l’acord. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor