El grup de teatre Ca n’Alzamora oferirà dues noves funcions de ‘Peter Pan’ al Casal Popular
Actualitat | 10 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El grup de teatre de pares i pares del CEIP Ca n’Alzamora tornaran a posar en escena aquest diumenge 14 de juliol al Casal Popular el musical ‘Peter Pan’, una proposta lúdica i a la vegada solidària, ja que tots els diners recaptats amb les entrades es donaran al projecte ‘Petits valents’ de l’Hospital Sant Joan de Déu, per ajudar a tots aquells infants que pateixen càncer.

Després de l’èxit de la posada en escena a La Sala, el grup ha decidit interpretar de nou diumenge aquest musical en dues sessions. La primera funció serà a les 18 hores mentre que la segona tindrà lloc a les 20 hores. Es tracta d’un muntatge dirigit a un públic familiar que proposa un viatge a través de somnis i les emocions a través de la música, les coreografies, l’humor i la il·lusió.

El taller de teatre de pares i mares de l’escola Ca n’Alzamora, que enguany celebra el seu 10è aniversari, està constituït per una quinzena d’actors i actrius, molts dels quals hi són des de l’inici. Cada any es treballa una obra diferent, sempre dirigida a un públic familiar. Durant tots aquests anys han posat en escena: ‘Peter Pan’, ‘Aladdin’, ‘La bella i la Bèstia’, ‘Toy Story’, ‘El Rei Lleó’, ‘Inside Out’, ‘Matilda’ i ‘Casper’. Coincidint amb els seus 10 anys de funcionament, el grup va decidir recuperar el musical ‘Peter Pan’, l’obra amb la qual van debutar als escenaris l’any 2009.

El director és Santiago Granizal, actor, ballarí i director de teatre, que dirigeix l’Escola de Ball i Teatre 8 Temps de Rubí. Granizal, a més, és l’autor del guió adaptat de les obres representades. La confecció del vestuari, els decorats i l’attrezzo van a càrrec dels components del grup de teatre.
Un moment de la posada en escena del musical. / Arxiu - Carla Abril
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí