Comencen les obres de millora de les instal·lacions comunitàries del Mercat
Les actuacions tenen un cost de 217.780,19 euros
Actualitat | 10 de juliol de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament ha iniciat les obres de reubicació de les instal·lacions comunitàries del Mercat Municipal per encaixar-les amb la nova configuració de l’equipament. Es tracta d’adequar les instal·lacions al trasllat que van fer les parades, que es van reubicar en un mateix espai per deixar una àrea que serà ocupada pel nou operador, un supermercat Condis.

Les obres consisteixen en l’adaptació de les instal·lacions d’enllumenat i climatització, el sistema de megafonia i els equips de protecció contra incendis a la superfície de parades, per garantir una millor eficiència.

Les obres, executades per Iron Global SL, tenen un pressupost de 217.780,19 euros, està previst que tinguin una durada de tres mesos i mig i estan incloses dins del Pla d’Inversions. Les obres es realitzaran fora de l’horari de venda del Mercat, per tal de no interferir en l’activitat comercial.

El clima dona una treva al Mercat
Amb aquests treballs, el consistori pretén resoldre també les actuals deficiències del sistema de climatització després que fa uns dies els paradistes es queixessin perquè no funcionava l’aire condicionat. La setmana passada, l’Ajuntament va prendre algunes mesures correctores provisionals fins a la finalització de l’obra. “Sembla que les millores han servit d’alguna cosa, però sobretot perquè aquests dies està fent menys calor que els dies anteriors”, ha explicat Isabel Romero, presidenta de la Junta d’Adjudicataris del Mercat.
El Mercat Municipal funcionarà amb normalitat, tot i les obres. / Ajuntament - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals