Bons resultats per al Club Arquers Rubí en el Campionat d’Espanya de Bosc
Esports | 11 de juliol de 2019

Arquers Rubí
El campionat es va disputar a Madrid. / Cedida
El Campionat d’Espanya RFETA de Bosc, una de les cites més importants del calendari de bosc, es va disputar els dies 6 i 7 de juliol a la localitat de Molar, organitzat pel Club Arquers de Madrid. La prova va comptar amb una participació record de quasi 300 arquers.

El campionat es va dividir en dues jornades. El dissabte 6 va tenir lloc una fase classificatòria, amb dos circuits, i les primeres rondes eliminatòries, d’on van sortir els finalistes. Les finals es van disputar diumenge.

En la fase classificatòria, cal destacar la molt bona actuació dels nou arquers del Club Arquers de Rubí. En arc Longbow femení, Montse Aguirre, en la seva primera competició estatal, i Alicia Vargas van passar el tall amb la sisena i desena posició respectivament.

En Longbow masculí, David González, també en el debut en competició estatal, va assolir la 27a posició i va quedar a només 18 punts de passar a la següent ronda.

En arc instintiu, Eva Iglesias va fer una bona puntuació en els circuits classificatoris i va quedar en 15a posició, passant a les rondes eliminatòries. En Sènior masculí, Sergio Delgado, Enrique Flores i Carlos Cárcamo van quedar en les posicions 47a, 51a i 62a respectivament i, tot i fer un bon paper, no van passar a la següent fase.

D’altra banda, Carles Sabatés, representant del club rubinenc en Arc Nu, va realitzar bons circuits classificatoris, quedant 7è i passant de ronda, mentre que César Flor, que competia en Arc compost, va ser 18è.

Malgrat els bons resultats i la gran actuació dels arquers del club local, en aquesta ocasió cap representant va pujar al podi. Cal destacar que el nivell va ser molt alt i que un sol punt suposava passar o no de ronda. César Flor va superar la primera ronda per només un punt, però va caure a la següent.

En Arc Nu, Carles Sabatés va superar les dues primeres rondes eliminatòries, però va caure a la tercera, que donava pas a la final.

Per la seva banda, Eva Iglesias, una de les més reconegudes en el panorama nacional, va caure a la primera ronda eliminatòria. Finalment, en Arc Longbow, Montse Aguierre i Alicia Vargas no van superar la segona ronda.

El campionat, que clou la temporada de bosc, va estar marcat per una gran organització i per l’alt nivell dels participants.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública