Elena Ruiz, del Club Natació Rubí, disputarà el Campionat d’Europa cadet de waterpolo
Esports | 11 de juliol de 2019

CNR
Després d’estar concentrada al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, la waterpolista de categoria cadet del Club Natació Rubí (CNR) Rubí Elena Ruiz, ha estat convocada per disputar el Campionat d’Europa de waterpolo cadet amb la selecció espanyola, que s’està disputant a Rússia (Kirishi) del 7 al 14 de juliol.

Per la seva part, el també jugador del club rubinenc David de Requesens ha estat convocat per la concentració prèvia al Campionat d’Europa cadet, que tindrà lloc al CAR de Sant Cugat, del 14 al 19 de juliol.

També les dues waterpolistes de categoria juvenil del CN Rubí Raquel Prieto i Ariadna Ruiz han estat convocades per participar en els entrenaments de preparació de la selecció juvenil espanyola, del 5 al 21 d’agost al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

D’altra banda, durant la setmana passada, els nostres waterpolistes infantils Francesc Gozalbo i Miquel Israel, formant part de l’equip de “Be water my friend”, van aconseguir l’or al “Waterball World Festival”, disputat a Itàlia.
L’equip cadet de la selecció espanyola. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Augmenta el nombre de persones en tractament per consum de drogues a Rubí
Una butlleta de la Bonoloto premiada amb 78.412 € ha estat validada a Rubí
L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Rubí Sense Abocadors denuncia nous abocaments il·legals a l'extractiva 9
L’Ajuntament farà servir els dos cognoms de les persones en totes les comunicacions institucionals
El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor