Tres jugadores del Cent Patins guanyadores júnior dels World Roller Games
Esports | 11 de juliol de 2019

REDACCIÓ
La selecció espanyola d’hoquei línia júnior s’ha proclamat campiona en els World Roller Games que s’estan disputant a Barcelona durant aquests dies. Tres jugadores del Cent Patins formen part de l’equip campió, Judit Pareja, Andrea Sehuk i Carolina Moreno, que es va imposar a la final als Estats Units per 2-0.

En categoria masculina júnior, els també jugadors del Cent Patins Daniel Coronas i Sergio Medina van aconseguir la medalla de bronze després de derrotar Canadà per 2-4.

Pel que fa a la competició de categoria sènior, just ha arrencat fa uns dies la fase de grups i compta amb la presència de tres jugadores del Cent Patins a la selecció espanyola, Jana Cassi, Maria Ayala i Eva Marquès, i de Marcus Fajardo, Xavier Porqueras, Pol Olivella i David Ros, a la masculina.

La competició d’hoquei línia s’està disputant als pavellons de la Mar Bella i d’Horta després que l’organització dels World Roller Games no donés el vistiplau al pavelló de la Llana de Rubí perquè no tenia les mides reglamentàries.
Jugadores de la selecció espanyola d’hoquei línia júnior. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública