La reforma del carrer Lourdes i del pont de Sant Joan començaran aviat
Actualitat | 11 de juliol de 2019

MARTA CABRERA
L’Ajuntament de Rubí iniciarà durant les properes setmanes diversos projectes d’obres inclosos dins del Pla d’inversions 2018-2019, entre les quals hi ha la millora del pont de Sant Joan, del carrer Lourdes, l’avinguda Barcelona, el trasllat de les pistes de petanca de Ca n’Oriol, les obres al camp del 25 de Setembre i la reparació de la xemeneia de l’Escardívol, a més de la rehabilitació de l’Antiga Estació, un projecte que està fora del Pla d’inversions.

La millora del pont del carrer Sant Joan contempla l’ampliació de les voreres per millorar l’accessibilitat i una restauració superficial en l’estructura de ciment armat i tindran una durada de 6 mesos.

A l’avinguda Barcelona, es repararà la calçada i la vorera i la retirada de les pilones mòbils ja en desús. Les obres duraran tres mesos. Tot i això, l’alcaldessa, Ana M. María Martínez, ja ha explicat que, més endavant, caldrà adequar tot el carrer i assimilar-lo a la remodelació de Maximí Fornés. Pel que fa al carrer de Lourdes, es reurbanitzarà, se soterraran les línies de baixa tensió i s’implantaran i renovaran serveis en el tram entre els carrers Sant Gaietà i Madrid. Les obres tindran una durada de mig any.

Quan al 25 de Setembre, està previst adequar les dependències actuals del camp de futbol i alliberar l’espai per a la futura realització de les obres dels nous vestidors, uns treballs que s’allargaran durant 3 mesos. Està previst que tots aquests projectes comencin entre els mesos de juliol, agost, setembre i octubre.
S’ampliaran les voreres del pont de Sant Joan. / Arxiu - M. López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals