Cebrián, Güeto i Soler seran consellers comarcals
Política | 11 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Tres regidors de l’Ajuntament de Rubí han estat designats pels seus respectius partits per ocupar un lloc al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es tracta de M. Carmen Cebrián i Rafael Güeto, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Montse Soler, d’Esquerra Republicana. Rafael Güeto ja havia estat regidor comarcal en el darrer mandat.

Els consellers comarcals són escollits de forma indirecta pels partits polítics segons la representació atorgada a cada força política, però sempre han de ser regidors d’un municipi de la comarca. El 19 de juliol se celebrarà a Sabadell el Ple de constitució del Consell Comarcal on es designaran els dotze consellers del PSC, els deu d’ERC, els cinc de Junts per Catalunya (JxCAT), els quatre de Ciutadans (C’s), els tres d’En Comú Guanyem (ECG), els dos de la CUP-Amunt, els dos de Tot per Terrassa i el conseller del Partit Popular (PP).

Cada conseller pot percebre un màxim de 700 euros mensuals per la seva dedicació i en funció de les comissions a les quals assisteix.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
Un miler de persones es concentren contra la sentència del Tribunal Suprem a Rubí
El centre s’omplirà dissabte d’art i pagesia amb la 25a Fira de Sant Galderic
Crida de les entitats sobiranistes a participar a la Marxa per la Llibertat
La Síndica de Rubí lamenta la condemna i demana una solució política al conflicte
FGC obrirà un nou espai expositiu per mostrar trens històrics