Cebrián, Güeto i Soler seran consellers comarcals
Política | 11 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Tres regidors de l’Ajuntament de Rubí han estat designats pels seus respectius partits per ocupar un lloc al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Es tracta de M. Carmen Cebrián i Rafael Güeto, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Montse Soler, d’Esquerra Republicana. Rafael Güeto ja havia estat regidor comarcal en el darrer mandat.

Els consellers comarcals són escollits de forma indirecta pels partits polítics segons la representació atorgada a cada força política, però sempre han de ser regidors d’un municipi de la comarca. El 19 de juliol se celebrarà a Sabadell el Ple de constitució del Consell Comarcal on es designaran els dotze consellers del PSC, els deu d’ERC, els cinc de Junts per Catalunya (JxCAT), els quatre de Ciutadans (C’s), els tres d’En Comú Guanyem (ECG), els dos de la CUP-Amunt, els dos de Tot per Terrassa i el conseller del Partit Popular (PP).

Cada conseller pot percebre un màxim de 700 euros mensuals per la seva dedicació i en funció de les comissions a les quals assisteix.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos