El Consell Consultiu de la Gent Gran visita la mostra ‘Nus-os’, una col·lectiva de joves artistes locals
Cultura | 15 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Una representació del Consell Consultiu de la Gent Gran, acompanyada de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, i la regidora de Gent Gran Activa, M. Carmen Cebrián, va realitzar dijous passat una visita guiada a la mostra fotogràfica col·lectiva ‘Nus-os’ que es pot veure a l’Antiga Estació. Tres de les joves artistes que signen les obres de l’exposició han guiat els visitants i els han explicat el significat de les obres exposades així com algunes de les tècniques emprades per fer-les.

Amb aquesta visita, l’Ajuntament pretén fer partícip el col·lectiu de la gent gran d’una iniciativa liderada per joves i promoure l’intercanvi intergeneracional.

La mostra, coordinada des de Rubí Jove, reuneix les obres de set artistes joves de la ciutat: Zisis, The Glory Design, Alba Petrichor, Anna Palau, Sara G. Amo, Víctor Baladoch ─premi Screen del festival La Nuu el 2018─ i Laia Oller.

L’exposició està formada per un seguit d’instantànies, la majoria retrats o autoretrats, que, a partir del cos humà, conviden a fer una reflexió cap a l’interior i a mirar cap a la societat contemporània. La mostra també és una manera de reclamar l’espai que necessiten les persones joves per expressar-se i, en concret, el seu accés a la xarxa d’equipaments culturals de la ciutat.

“Cada fotografia comunica coses i allibera la memòria de la gent gran, que a través de la cultura podem recuperar. En aquestes imatges veus joventut i natura, però quan nosaltres érem joves tot això era pecat”, ha explicat Miquel Raso, president del Consell Consultiu de la Gent Gran.

‘Nus-os’ es pot veure a l’Espai Expositiu Antiga Estació fins al 20 de juliol. L’espai està obert a la ciutadania de dilluns a dissabte de 12 a 14 hores, i de dijous a dissabte també de 17.30 a 20.30 hores.
Un moment de la visita amb l’alcaldessa i les artistes al centre. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals