Més d’una trentena de vehicles participen en el XIV Ral·li Clàssic Sant Cristòfol
Cultura | 16 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Més d’una trentena de vehicles amb més de 25 anys d’antiguitat van participar dissabte passat en la XIV edició del Ral·li Clàssic Sant Cristòfol, organitzat per la secció esportiva dels Amics dels Automòbils Antics de Rubí.

Després de les corresponents verificacions, lliurament de dorsals i explicacions dels detalls de la prova, el Ral·li va arrencar a les 12 hores des de la Rambla del Ferrocarril. Enguany, el recorregut era de 360 km, dividit en deu trams de regularitat amb un reagrupament al Museu de la Moto de Basella, on els participants van recuperar forces amb un entrepar i un refresc.

El primer participant va arribar al restaurant El Castellet, on finalitzava la prova, al voltant de les 21 hores. Allà va tenir lloc un sopar de germanor i el lliurament dels premis i trofeus.

En categoria R (amb tot tipus d’aparells), els guanyadors van ser Miquel Molist i Tere Armadans, amb un Volswagen Golf GTI de 1979, mentre qu en categoria R-2 (amb aparells manuals sense electrònica), els guanyadors van ser Ramón Martí i Toni Grau, amb un Talbot Samba de 1982.

En categoria Oberta (sense cap tipus d’aparel), Alberto Sanchis i Eric Martin, amb el seu Fiat Uno Turbo/ Seat 128 de 1988, van ser els guanyadors. Els rubinencs José Urbano i María Hernández van quedar tercers amb un Mazda MX5.

També es va atorgar un premi especial pels vehicles anteriors a 1979, que va ser per Edu Falgas i Núria Vila, amb un Seat 127, i un Trofeu pel primer Seat classificat, que va recaure en un Seat 1430 de 1972 conduit per Francesc Rossell i Jordi Tafalla.

Finalment, el trofeu per al participant més jove va ser per Eric Martín i el trofeu per al soci d’Amics dels Automòbils Antics de Rubí millor classificat va recaure en Juan José Sánchez i Antonio Ortuño, amb el seu Porsche 924 de 1978.
Vehicles que van participar en el Ral·li Ciutat de Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer