El Veinti arrenca la pretemporada amb Gabriel Bravo com a nou tècnic
Esports | 17 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El nou projecte del CF Juventud 25 de Septiembre per aquesta nova temporada 2019-2020 ha arrencat aquest dilluns. Gabriel Bravo, qui va dirigir la banqueta del CFU Mirasol Bacó la passada temporada, serà el nou entrenador del Veinti. Anteriorment, Bravo va aconseguir l’ascens a Segona Catalana del CFCS Juan XXIII de Terrassa.

El bloc del primer equip és pràcticament el mateix amb les incorporacions del porter Joseph Rubio (UD Les Fonts), Rubén Morales i Marc Fons (CFU Mirasol Bacó) i Franz Prinz (UE Rubí). Durant la pretemporada també comptarà amb la presència de diversos jugadors de l’Amateur B i el Juvenil.

Comença així una il·lusionant temporada amb nous reptes i canvis per la nova junta directiva encapçalada per Jesús García i amb les futures obres de remodelació de l’estadi municipal a l’horitzó.

La primera part de la pretemporada, durant la segona quinzena de juliol, serà una primera presa de contacte per tornar ja la segona quinzena d’agost amb l’inici de la lliga al cap. L’objectiu de la temporada serà estar als primers llocs de la classificació i intentar assolir l’ascens a Segona Catalana.
El nou entrenador Gabriel Bravo, amb Rafael Cuesta, responsable del primer equip.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat