El fotògraf Joan Díez torna a portar ‘Rapa Nui 3D’ a diferents micropobles catalans
Cultura | 17 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El fotògraf rubinenc Joan Díez, membre del Grup Fotogràfic ‘El Gra’, torna a portar la seva exposició itinerant de fotografies en 3D sobre Rapa Nui, més coneguda com l’Illa de Pasqua, a diferents micropobles de Catalunya, tal com ja va fer l’any passat. Díez vol així mostrar les seves imatges als habitants d’aquests pobles, tots de menys de 500 habitants, i incrementar l’oferta cultural d’estiu d’aquests municipis.

A través de l’associació Micropobles de Catalunya, que aplega 140 municipis amb menys de mig miler d’habitants, l’exposició del rubinenc es podrà visitar aquest cap de setmana a Monestir de Gualter (La Noguera), mentre que el darrer cap de setmana de juliol estarà a Setcases, al Ripollès. Finalment, el 3 i 4 d’agost, s’exposarà a Conesa (Conca de Barberà).

La mostra Rapa Nui és un recull d’imatges realitzades amb la tècnica estereoscòpia (sistema 3D), que apropa l’espectador a l’Illa de Pasqua. Díez va realitzar les fotografies durant un viatge per Amèrica del Sud de 10 mesos, durant el qual va tenir l’oportunitat de visitar aquest indret.

L’any passat, la mostra es va poder veure a Maldà, La Bisbal de Falset, Vilanova de Prades, Seran i Vallfogona de Ripollès.
Imatge de la mostra de Joan Díez. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública