Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Actualitat | 18 de juliol de 2019

REDACCIÓ
La Policia Local i Protecció Civil han hagut d’atendre una norantena d’incidències entre el dimecres al vespre i aquest dijous al matí derivades de la forta tempesta, que ha provocat caigudes d’arbres i inundacions en diferents punts de la ciutat.

La majoria dels requeriments han estat per caigudes d’arbres a la via pública i parcel·les privades, vehicles atrapats per l’aigua, caiguda d’elements de façanes i fanals i acumulació d’aigua en carrers i locals.
Una de les incidències més destacables va tenir lloc al carrer Cadmo, quan un arbre de grans dimensions va caure sobre un cotxe que circulava, arrossegant amb la caiguda el fanal del carrer. Tot i l’aparatositat de l’incident, cap persona va resultar ferida i els Bombers van poder retirar el cotxe, el fanal i l’arbre de la via.

Segons ha explicat l’Ajuntament, les actuacions prioritàries s’estan destinant a mantenir els carrers oberts al trànsit i senyalitzar els elements perillosos fins a l’arribada dels Bombers. També s’ha informat a les persones afectades per desperfectes sobre quins tràmits han de seguir.

Afectacions als carrers
Aquest dijous encara es poden observar per la ciutat els efectes del temporal. El carrer Cervantes està tallat a l’alçada de Duran i Bas afectat per un arbre de grans dimensions que va caure. També hi ha un arbre caigut a la calçada al passeig Francesc Macià, un tram que ja estava tallat per obres. A més, la piscina de Can Rosés ha hagut de tancaravui, perquè ha quedat afectada per la caiguda d’arbres. També ha quedat afectat el pati de l’Escola del Bosc, que està inundat, i el parc del costat, que està en obres.
Una de les incidències més destacades va tenir lloc ahir al vespre al carrer Cadmo. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat