El Dia dels morts mexicà, el tema de les festes del carrer Sant Jaume
Cultura | 18 de juliol de 2019

REDACCIÓ
La festivitat mexicana del Dia dels morts és el tema de la 174a edició de les Festes del carrer Sant Jaume, que porta per títol ‘Muertitos per la festa’. Així, a partir del 25 i fins al 28 de juliol el carrer s’engalanarà amb motius d’aquesta popular festa que se celebra a Mèxic i que s’ha popularitzat arran de la pel·lícula d’animació 'Coco'.

La festa arrencarà el dijous 25 de juliol a les 9 hores, quan hi haurà la missa de difunts a l’església de Sant Pere. A les 18 hores, està prevista una xocolatada popular, que compta amb la col·laboració de la parada Llegums del Mercat, i un Correaigua, en el qual participarà el Bòjum, la bèstia festiva de Les Anades d’Olla.

Al voltant de les 19.30 hores, està prevista la inauguració de la mostra col·lectiva, que porta per títol ‘Raska Yus’, i que comptarà amb la participació dels artistes Sandra Bea, Pep Borràs, Joaquim Conca, Cuchu, Pepe Farrés, Flora Garcia, Carme Llop, Sergi Marcos, Miquel Mas, Miqui Méndez, Montsino, Rosa Roselló, Anna Roset i Anna Tamayo. La mostra es podrà visitar del 25 al 28 de juliol de 18 a 20 hores. La jornada clourà amb la cantada d’havaneres a les 22 hores amb el grup Arjau.

El divendres, dissabte i diumenge de la setmana vinent també hi haurà moltes més activitats, entre les quals un sopar de germanor, el concert de The Killing Hits, l’audició de sardanes i la projecció de 'Coco'.
Imatge del Cartell, obra de Sara González.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat