El Bòjum, a les Festes de la Mercè
Cartes de la Ciutadania | 18 de juliol de 2019

Les Anades d’Olla
S’acaba aquest curs 2018-2019 i no volem marxar de vacances sense agrair, amb tota l’ànima la col·laboració de les empreses i els comerços que, en cap moment, han dubtat en estar al nostre costat per tal de poder portar endavant les nostres activitats.

A Pep Borràs per la confiança i l’assessorament en el projecte des del minut zero i a Rafa Fernàndez, que al capdavant de l’empresa rubinenca Drastic Works, ens ajuda a fer possible el nostre projecte.

Ha estat un any ple de moments irrepetibles amb en Bòjum: la Cavalcada, la Rua de Carnestoltes, l’exposició amb l’Escola edRa a l’Illa Diagonal, el Seguici, el Correfoc i el Correaigües amb recorregut de la Festa Major, la participació en les 174es Festes del carrer Sant Jaume, les moltes trucades de les escoles ... Estem agraïts i contents per tant d’afecte.

Començarem al setembre amb una altra sortida que ens fa moltíssima il·lusió, serem un dels protagonistes de la Cavalcada de La Mercè 2019. Wow!

Aquestes líníes són, també, per a convidar a tothom a qui li vingui de gust formar part de la família de Les Anades d’Olla, us convidem a venir, a conèixer-nos i a participar en les nostres fantàstiques activitats!! Volem ser molts més!!
Fotografies: Jordi Garcia i Blai Farran
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
Un miler de persones es concentren contra la sentència del Tribunal Suprem a Rubí
El centre s’omplirà dissabte d’art i pagesia amb la 25a Fira de Sant Galderic
Crida de les entitats sobiranistes a participar a la Marxa per la Llibertat
FGC obrirà un nou espai expositiu per mostrar trens històrics
La Síndica de Rubí lamenta la condemna i demana una solució política al conflicte