Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
Actualitat | 19 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Els alumnes que estudien en centres de la ciutat i que han tret les millors notes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han rebut un reconeixement per part de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i el regidor d’Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García, van lliurar una placa commemorativa als alumnes el dijous a la tarda al Castell.

Com cada any, han estat reconeguts els tres millors alumnes de cada centre educatiu: Paula Ferández, Demian Hernández i Júlia Lucas (La Serreta), Alejandro Toribio, Judith Soriano i Lídia Soriano (Maristes), Aleix Valdivieso, Jordi Ventura i Paula Aguilera (l’Estatut), Manal Barrouhou, Júlia Ventura i Raquel Gil (Duc de Montblanc), Ana Victoria Pavón, Paula López i Alba García (Torrent dels Alous) i Malory Lizeth, Izan Garcia i Javier Sánchez (JV Foix).

L’alcaldessa va agrair al professorat la feina feta i va felicitar els alumnes: “Sou davant d’un futur brillant i desitjo també que Rubí sigui capaç d’oferir-vos espais i recursos per mantenir una mica del vostre talent a la ciutat. Avui us diem que estem orgullosos de vosaltres, espero que en el futur, pugueu dir també que esteu orgullosos de la vostra ciutat”.
El reconeixement va tenir lloc el dijous a la tarda al Castell. / Localpres-Ajunament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nous casos a Rubí d’afectats per habitatges en mans de fons voltors
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Ana M. Martínez: “La gent torna a dir a les urnes que Rubí és socialista i d’esquerres”
Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida