Concentració davant el CAP Anton Borja per la dona assassinada per la seva parella a Terrassa
Actualitat | 25 de juliol de 2019

REDACCIÓ
Un moment de la concentració d'aquest migdia. / Aj. Localpres
Els treballadors i treballadores del Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton de Borja s’han concentrat aquest dijous al migdia a les portes del centre rubinenc com a mostra de rebuig a l’assassinat de la metgessa del CAP Est de Terrassa a mans de la seva parella. Aquest nou cas de violència masclista va tenir lloc ahir dimecres. L’home, advocat de professió, es va entregar a la Policia. La parella tenia dos fills menors en comú.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, s’ha sumat a la concentració per fer evident la condemna de la ciutat davant aquests fets. Martínez ha dit: “estic consternada i emprenyada i em sento molt impotent. Vull fer evident la nostra condemna absoluta als assassinats per violència masclista”.

A la concentració hi han participat els treballadors i treballadores del centre, diversos membres de l’equip de govern així com rubinencs i rubinenques.

El Ple municipal d’aquest dijous a la tarda s’iniciarà amb un minut de silenci com es fa cada vegada que hi ha fets com aquests. Tots els regidors i regidores mostraran així la seva condemna per l’assassinat de dones.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat