Més de 120 joves vallesans realitzen pràctiques a indústries de la comarca en el marc del projecte Singulars
Economia | 31 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El projecte pretén apropar la indústria al jovent. / Arxiu
Més de 120 joves vallesans finalitzen aquesta setmana les pràctiques realitzades durant el mes de juliol a empreses de la comarca de diferents sectors industrials en el marc del projecte Singulars. El Projecte Singulars té com a objectiu acostar el jovent a la indústria, donant a conèixer alguns sectors d'especial rellevància a la comarca, introduir la indústria com una opció de futur en la seva trajectòria acadèmica i professional, i donar suport a la inserció laboral i educativa dels joves.

Les pràctiques que han realitzat els i les joves complementen la formació que han rebut i són una de les principals accions del programa. Alguns d'aquests joves tindran continuat amb contractacions laborals a les empreses on han realitzat les pràctiques.

Les especialitats que s'han portat a terme són: Iniciació al manteniment i a la Robòtica industrial, Operacions auxiliars a la indústria alimentària. Qualitat i seguretat a la indústria alimentària, Operacions auxiliars a la indústria tèxtil, transformació industrial: economia circular i digital, Auxiliar d'operacions logístiques, Packaging, Auxiliar de logística i carretoner.
Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la mesura ocupació a la indústria del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.
El projecte incorpora la possibilitat de contractació subvencionada a les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts. Les empreses podran beneficiar-se d'una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional per 6 mesos. La data límit de contractació és l'1/9/19. Compta amb una subvenció pel Servei d'Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
El bar Sant Patrick’s, afectat per un petit incendi
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
L'Ajuntament començarà a planificar la construcció d'una nova piscina municipal d'estiu
Rubí registra una norantena d’incidències per la tempesta
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat