Més de 120 joves vallesans realitzen pràctiques a indústries de la comarca en el marc del projecte Singulars
Economia | 31 de juliol de 2019

REDACCIÓ
El projecte pretén apropar la indústria al jovent. / Arxiu
Més de 120 joves vallesans finalitzen aquesta setmana les pràctiques realitzades durant el mes de juliol a empreses de la comarca de diferents sectors industrials en el marc del projecte Singulars. El Projecte Singulars té com a objectiu acostar el jovent a la indústria, donant a conèixer alguns sectors d'especial rellevància a la comarca, introduir la indústria com una opció de futur en la seva trajectòria acadèmica i professional, i donar suport a la inserció laboral i educativa dels joves.

Les pràctiques que han realitzat els i les joves complementen la formació que han rebut i són una de les principals accions del programa. Alguns d'aquests joves tindran continuat amb contractacions laborals a les empreses on han realitzat les pràctiques.

Les especialitats que s'han portat a terme són: Iniciació al manteniment i a la Robòtica industrial, Operacions auxiliars a la indústria alimentària. Qualitat i seguretat a la indústria alimentària, Operacions auxiliars a la indústria tèxtil, transformació industrial: economia circular i digital, Auxiliar d'operacions logístiques, Packaging, Auxiliar de logística i carretoner.
Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la mesura ocupació a la indústria del Pacte per la Reindustrialització del Vallès Occidental.
El projecte incorpora la possibilitat de contractació subvencionada a les empreses que contractin participants del programa i compleixin els requisits establerts. Les empreses podran beneficiar-se d'una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional per 6 mesos. La data límit de contractació és l'1/9/19. Compta amb una subvenció pel Servei d'Ocupació de Catalunya, cofinançada pel Fons Social europeu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic