L’Ajuntament diu que està buscant solucions per a l’aparcament del Duet Sports
Actualitat | 7 d'agost de 2019

REDACCIÓ
L'aparcament està situat a les plantes subterrànies de l'equipament. / Arxiu
L’Ajuntament ha assegurat a través d’una nota de premsa que està treballant per trobar solucions viables que garanteixin la continuïtat de l’aparcament del Centre Esportiu Municipal 25 de Setembre – Duet Sports després que l’empresa concessionària d’aquest servei, Par-Mer Aparcamientos y Mercados, hagi anunciat la seva propera liquidació.

Segons el consistori, des que la societat va informar que estava en concurs de creditors, el 2018, diversos serveis municipals han estat estudiant possibles opcions perquè el pàrquing de Duet Sports pogués seguir prestant el servei de places de lloguer i de rotació. Després de diverses converses amb l’empresa i l’entitat bancària implicada, aquest mes de juliol es va decidir resoldre la concessió i iniciar el procés per a una nova licitació per a la gestió de l’aparcament.

El passat 2 d’agost, però, Par-Mer Aparcamientos y Mercados va notificar per sorpresa que ja havia sol·licitat al Jutjat Mercantil de Barcelona l’obertura de la fase de liquidació del concurs i, per tant, el seu pròxim tancament. D’aquesta manera, el cessament de l’explotació del pàrquing de Duet Sports ha quedat fixat per al 30 de setembre de 2019.

Par-Mer Aparcamientos y Mercados té una concessió de 50 anys, vigent des de 2006, per a la gestió de l’aparcament del CEM 25 de Setembre. El pàrquing, que funciona les 24 hores, compta amb un total de 195 places i 22 trasters distribuïts en dues plantes. Actualment, 92 places estan llogades al veïnat mentre que la resta es destinen a rotació, principalment a les persones usuàries del centre esportiu. Pel que fa als trasters, tots estan llogats en aquests moments. L’empresa concessionària ja ha comunicat als seus ocupants que han de desallotjar els seus aparcaments i trasters abans del 27 de setembre.

El regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto, ha assenyalat que “els serveis tècnics estan buscant solucions a aquesta situació i confiem que puguem trobar una sortida satisfactòria per a tota la ciutadania afectada. Evidentment, aquesta instal·lació és un element important dins el mapa d’aparcament de la ciutat i la nostra voluntat és que no quedi inoperativa”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos