El Racó del Llibre encetarà un club de lectura a la tardor
Cultura | 20 d'agost de 2019

REDACCIÓ
La llibreria rubinenca El Racó del Llibre obrirà a l'octubre un club de lectura, un espai on cada mes es proposarà la lectura d'un llibre sobre el qual després els participants podran comentar i compatir impressions en una trobada. Segons explica Enric Pallarès, responsable d'El Racó del Llibre, la intenció és donar rellevància a bons llibres d'autors catalans o traduccions que poden tenir dificultats per arribar a lectors potencials, més enllà de les obres més comercials que ja tenen prou difusió.

"Volem donar propostes de llibres que ens faran créixer com a lectors i millorar el gust per les bones lectures", assenyala Pallarès, qui afegeix que l'obra es triarà entre les novetats que aportin alguna cosa més i que la intenció és convidar a la trobada del club a l'autor o bé a l'editor o traductor.
El primer llibre d'aquest nou Club de Lectura, que encara no té data concretada d'inici, serà 'Fugir era el més bell que teníem', de Marta Marín-Dòmine, una escriptora nascuda a Barcelona, però que fa anys que resideix a Toronto.

Al llibre, l'autora aborda el passat del seu pare, Joaquim Marín (1924-2016), que es va exiliar dues vegades: la primera, durant la dictadura de Primo de Rivera, perquè el seu pare era militant sindicalista anarquista, i la segona, després de la Guerra Civil, com a excombatent republicà. Aquest llibre mostra de quina manera els records dels altres, fins i tot aquells que no hem viscut mai en pròpia pell, passen a ser els nostres.
La llibreria El Racó del Llibre està al carrer Doctor Robert.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC