Més tallers del Rubí Brilla per reduir la factura elèctrica
Economia | 22 d'agost de 2019

REDACCIÓ
El projecte Rubí Brilla, impulsat per l’Ajuntament, seguirà oferint tallers oberts a tota la ciutadania per tal d’ajudar els rubinencs a reduir la factura elèctrica de les seves llars.

Les sessions es reprendran a partir del 25 de setembre i per participar-hi cal formalitzar una inscripció prèvia adreçant un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat, trucant al telèfon 93 581 39 00 a partir del setembre o bé omplint el formulari corresponent a la seu electrònica de l’Ajuntament.

Els tallers, que tindran lloc al Rubí Forma, es faran el 25 de setembre (10h), el 25 d’octubre (18h), l’11 de novembre (10h) i el 12 de desembre (18h).

En els tallers s’expliquen conceptes bàsics de la factura elèctrica i es donen eines per reduir el seu import optimitzant el contracte elèctric o modificant els hàbits de consum. També es faciliten consells per consumir l’energia de manera més eficient i s’informa els assistents del marc legal que garanteix el dret bàsic a l’energia en cas de vulnerabilitat.

La mitjana d’estalvi per família és del 30%, però en alguns casos, els assistents aconsegueixen reduir-la fins a la meitat sense ni tan sols modificar els seus hàbits de consum perquè tenien contractada una potència elèctrica que no necessitaven.

Durant aquest any, 67 famílies rubinenques les que han assistit a tallers per reduir la factura elèctrica.
El taller inclou recomanacions personalitzades per a cada assistent. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nous casos a Rubí d’afectats per habitatges en mans de fons voltors
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Assemblea oberta per impulsar el moviment ‘Fridays for future’ a Rubí
Ana M. Martínez: “La gent torna a dir a les urnes que Rubí és socialista i d’esquerres”
Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
L’Ajuntament amplia l’skatepark de Can Sant Joan