Obertes les inscripcions per als nous cursos de formació laboral
Economia | 23 d'agost de 2019

REDACCIÓ
El Rubí Forma torna a impulsar cursos i monogràfics per millorar les possibilitats d'accés al mercat laboral dels rubinencs. Es tracta d'accions dirigides tant a persones en actiu com aturades i que tenen per objectiu l'adquisició, millora i actualització de competències i qualificacions professionals. Els cursos permeten obtenir un certificat de professionalitat, vàlid en tot el territori de l'estat espanyol i reconegut també a nivell europeu.

Els cursos que s'impartiran seran Operacions auxiliars de muntatge de xarxes (260 hores), Auxiliar d'hoteleria: cuina i càtering (1.000 hores) i Activitats de Gestió Administrativa, dins el programa SEFED (920 hores).

A banda d'aquests cursos, també hi ha programades altres accions de formació continua destinades a persones en actiu que vulguin millorar les seves competències: Anglès nivell A1A (75 hores), Neuromàrqueting (30 hores) i Visual Merchandising (16 hores). L'oferta formativa es completa amb tres petits cursos orientats a la recerca de feina d'entre 8 i 20 hores.

Els interessats poden formalitzar ja la seva preinscripció o inscripció a través de la pàgina web del Rubí Forma.
Els cursos es faran al Rubí Forma. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC