La Biblioteca reprèn les activitats amb una programació diversa
Cultura | 27 d'agost de 2019

REDACCIÓ
La Biblioteca reprendràla seva activitat habitual aquest setembre, amb una nova programació amb activitats diverses, moltes de les quals estan pensades específicament per als infants.

Es repetiran activitats com el Nascuts per llegir, destinat a infants de 0 a 3 anys, i les Hores del conte, per a nens d’1 a 4 anys i de 4 a 8 anys. També hi haurà dues sessions d’hora del conte en anglès, dirigida als infants entre 1 i 7 anys.

Amb la nova programació, es recupera el cicle de cinema infantil en català, amb pel·lícules com ‘Toy Story 4’, ‘Com ensinistrar un drac 3’ o ‘Spider-man, un nou univers’. També estan previstes altres activitats, com ara una jornada de jocs al carrer el 21 de setembre a la rambla del Ferrocarril.

Pel que fa a les activitats destinades als joves i al públic adult, se centren sobretot en tallers i cursos sobre reflexologia, costura, escriptura, cuina o fotografia.

Per a la gent gran, la Biblioteca ha previst tallers d’estimulació cognitiva, d’art, de teatre, de fotografia amb mòbil, etc.

Exposicions
A banda de les activitats organitzades per la Biblioteca, l’equipament cultural acollirà cinc exposicions entre el setembre i el gener. La primera serà ‘Patufet, on ets? Aureli Capmany (1868-1954)’ del 5 de setembre a l’1 d’octubre. Però també es podrà veure una mostra de Teresa Pàmies, una exposició d’Òmnium, una de Mujeres Creativas del Vallès i ‘Retrats d’Antoni Marsal’.
La Biblioteca ofereix moltes activitats infantils.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC