La Biblioteca reprèn les activitats amb una programació diversa
Cultura | 27 d'agost de 2019

REDACCIÓ
La Biblioteca reprendràla seva activitat habitual aquest setembre, amb una nova programació amb activitats diverses, moltes de les quals estan pensades específicament per als infants.

Es repetiran activitats com el Nascuts per llegir, destinat a infants de 0 a 3 anys, i les Hores del conte, per a nens d’1 a 4 anys i de 4 a 8 anys. També hi haurà dues sessions d’hora del conte en anglès, dirigida als infants entre 1 i 7 anys.

Amb la nova programació, es recupera el cicle de cinema infantil en català, amb pel·lícules com ‘Toy Story 4’, ‘Com ensinistrar un drac 3’ o ‘Spider-man, un nou univers’. També estan previstes altres activitats, com ara una jornada de jocs al carrer el 21 de setembre a la rambla del Ferrocarril.

Pel que fa a les activitats destinades als joves i al públic adult, se centren sobretot en tallers i cursos sobre reflexologia, costura, escriptura, cuina o fotografia.

Per a la gent gran, la Biblioteca ha previst tallers d’estimulació cognitiva, d’art, de teatre, de fotografia amb mòbil, etc.

Exposicions
A banda de les activitats organitzades per la Biblioteca, l’equipament cultural acollirà cinc exposicions entre el setembre i el gener. La primera serà ‘Patufet, on ets? Aureli Capmany (1868-1954)’ del 5 de setembre a l’1 d’octubre. Però també es podrà veure una mostra de Teresa Pàmies, una exposició d’Òmnium, una de Mujeres Creativas del Vallès i ‘Retrats d’Antoni Marsal’.
La Biblioteca ofereix moltes activitats infantils.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals