Compte enrere per l’inici de la lliga per la UE, el Veinti i l’Olímpic
Esports | 30 d'agost de 2019

REDACCIÓ
Els equips sènior de Rubí de futbol ja estan gairebé a punt per l’estrena a la lliga. El cap de setmana del 8 i 9 de setembre, la Unió Esportiva, el Juventud 25 de Septiembre i l’Olímpic Can Fatjó disputaran el seu primer partit oficial de la temporada.

Onze fitxatges i l’adéu de Kiki
La Unió Esportiva Rubí continua a Primera Divisió enquadrada en el grup primer i debutarà el 8 de setembre contra el Sabadell Nord.

Els jugadors d’Alberto Fernández, que seguirà dirigint l’equip, van començar la pretemporada el 6 d’agost amb onze noves incorporacions. Es tracta de Marc Gracia (Atlètic Sant Joan de Montcada), Jordi Masip (Juventud Europa), Carles Mur (Júpiter), Víctor Pareja (Jabac), Ivan Rodríguez (Martinenc), Manuel Francisco Vilches (Júpiter), Juan Manuel Beas (Martinenc), Héctor García (Ascó), Omar Hayek (Fund. Gramanet), Carlos Lumbreras (Masnou) i Albert Villegas (Martinenc). De la temporada anterior, continuen Aitor Torres, Óscar Uroz, Enric Vega, Joan Raventós, Carles Montoro, Tino Mendoza i Anouar Ibrahman.
El moviment més destacat és la baixa del capità de l’entitat, Kiki, que s’ha vist obligat a penjar les botes per culpa d’una lesió al genoll.

La UE ha jugat diversos amistosos durant les darreres setmanes amb un balanç d’una victòria, dos empats i dues derrotes. El darrer test serà aquest dissabte a Can Rosés a les 19.30 hores contra el Ripollet.

Últims amistosos del Veinti
Per la seva banda, el Juventud 25 de Septiembre fa dies que s’entrena i en el darrer cap de setmana va disputar dos partits, amb un balanç d’una victòria i un empat contra el Ciudad Cooperativa i l’Olímpic Garriga, respectivament. Aquest cap de setmana disputarà dos amistosos més a casa contra el Poblesec i el Gavà Mar.

El conjunt rubinenc debutarà el 7 de setembre al camp del Can Parellada en la primera jornada del grup 6 de Segona Divisió. En aquesta categoria també han quedat enquadrats dos equips de Rubí més: l’Olímpic Can Fatjó i el Rubí B.

Els jugadors de Can Fatjó debutaran el 8 de setembre a casa contra l’Escola Planadeu, mentre que el filial de la Unió Esportiva ho farà contra el Juan XXIII a casa el mateix dia.

Per últim, la Penya Blaugrana Ramon Llorens encara està a l’espera de saber en quin grup de Quarta Catalana quedarà enquadrat per saber quan i contra qui debutarà a la lliga.
Fotografia del Juventud 25 de Septiembre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats