Chapaos a la nueva publica el seu primer disc: 'Poesía de garaje'
Cultura | 30 d'agost de 2019

REDACCIÓ
La banda rubinenca Chapaos a la nueva acaba de publicar el seu primer àlbum, que porta per títol Poesía de garaje. El grup rubinenc, creat el 2007, està format per Víctor Patrocchi (guitarra), Jaime Muñiz (trombó), Óscar Cerezo (percussió), Alba Luz (veu), Pol Magdaleno (baix) i Rjuana (guitarra i veu).

Amb la seva característica fusió de rumba, jazz, funky i poesia, Poesía de garaje és un treball fresc i personal que destaca per la barreja d’estils amb lletres sobre l’amor i la llibertat com a forma de vida. El nou disc presenta deu temes, entre els quals destaquen les cançons més emblemàtiques del grup com Libertad sin fronteres o Tiempo, i ha estat produït per Marc Martín als estudis de gravació La Vall.

Poesía de garaje sortirà publicat el 18 d’octubre, però el grup té previst presentar el seu disc prèviament en diversos concerts.

El 31 d’agost, el grup de Rubí actuarà al Luxe&Bowls del carrer Sant Medir en el marc de les Festes de Sants. Un concert que tindrà lloc a les 20 hores i que tindrà un sistema de taquilla inversa.
Integrants del grup de Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC