Chapaos a la nueva publica el seu primer disc: 'Poesía de garaje'
Cultura | 30 d'agost de 2019

REDACCIÓ
La banda rubinenca Chapaos a la nueva acaba de publicar el seu primer àlbum, que porta per títol Poesía de garaje. El grup rubinenc, creat el 2007, està format per Víctor Patrocchi (guitarra), Jaime Muñiz (trombó), Óscar Cerezo (percussió), Alba Luz (veu), Pol Magdaleno (baix) i Rjuana (guitarra i veu).

Amb la seva característica fusió de rumba, jazz, funky i poesia, Poesía de garaje és un treball fresc i personal que destaca per la barreja d’estils amb lletres sobre l’amor i la llibertat com a forma de vida. El nou disc presenta deu temes, entre els quals destaquen les cançons més emblemàtiques del grup com Libertad sin fronteres o Tiempo, i ha estat produït per Marc Martín als estudis de gravació La Vall.

Poesía de garaje sortirà publicat el 18 d’octubre, però el grup té previst presentar el seu disc prèviament en diversos concerts.

El 31 d’agost, el grup de Rubí actuarà al Luxe&Bowls del carrer Sant Medir en el marc de les Festes de Sants. Un concert que tindrà lloc a les 20 hores i que tindrà un sistema de taquilla inversa.
Integrants del grup de Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals