L’artista urbà Spok Brillor pinta una vamba gegant a les piscines Castellnou
Cultura | 2 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Spok Brillor, un reconegut grafiter internacional, ha pintat una vamba gegant al recinte de les piscines Castellnou, actualment abandonades i en situació de ruïnes. Es tracta d’una acció realitzada amb grafit i pintura que s’emmarca dins d’una campanya de promoció de les noves sabatilles Nike Air 90.

Spok Brillar és un artista urbà espanyol i ha portat les seves obres arreu del món, exposant al Tate Modern, al Regne Unit.

Les piscines Castellnou, ubicades en aquesta urbanització, es van construir durant els anys 60 i van arribar a ser molt populars a la zona del Vallès. Però als anys 80, les instal·lacions, que constaven de dues piscines, pistes de tennis, frontó, un minigolf i altres instal·lacions amb un total de 18.000 m2, van entrar en declivi i finalment van tancar.

Des de llavors, la zona s’ha anat degradant i ara és el paradís d’artistes grafiters, però també ha servit d’escenari per anuncis, com el de Ronaldinho amb Nike, o de videoclips, com el de la cançó Trumpets del DJ català Sak Noel.
El disseny forma part d’una campanya de Nike.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat
El Ple rebutja l’obertura de l’abocador de Can Balasc amb l’abstenció del govern
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
Mar Coll i Nausicaa Bonnín oferiran una xerrada sobre cinema al Pau Casals