L’artista urbà Spok Brillor pinta una vamba gegant a les piscines Castellnou
Cultura | 2 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Spok Brillor, un reconegut grafiter internacional, ha pintat una vamba gegant al recinte de les piscines Castellnou, actualment abandonades i en situació de ruïnes. Es tracta d’una acció realitzada amb grafit i pintura que s’emmarca dins d’una campanya de promoció de les noves sabatilles Nike Air 90.

Spok Brillar és un artista urbà espanyol i ha portat les seves obres arreu del món, exposant al Tate Modern, al Regne Unit.

Les piscines Castellnou, ubicades en aquesta urbanització, es van construir durant els anys 60 i van arribar a ser molt populars a la zona del Vallès. Però als anys 80, les instal·lacions, que constaven de dues piscines, pistes de tennis, frontó, un minigolf i altres instal·lacions amb un total de 18.000 m2, van entrar en declivi i finalment van tancar.

Des de llavors, la zona s’ha anat degradant i ara és el paradís d’artistes grafiters, però també ha servit d’escenari per anuncis, com el de Ronaldinho amb Nike, o de videoclips, com el de la cançó Trumpets del DJ català Sak Noel.
El disseny forma part d’una campanya de Nike.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC