Dolors Conde és la nova cap de gabinet de l’alcaldessa
Eva Candela i José Manuel Gil, nomenats assessors
Política | 4 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Dolors Conde, qui ha estat alcaldessa de Castellbisbal amb el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i que durant el mandat passat ja va ser assessora de govern de l’Ajuntament de Rubí, ha estat nomenada per decret cap de gabinet de l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Conde, administrativa i tècnica comptable, desenvoluparà tasques de coordinació institucional de l’alcaldessa i acompanyament protocol·lari i percebrà una remuneració de 50.000 euros anuals per una dedicació completa.
Ana M. Martínez també ha signat els nomenaments dels assessors que s’encarregaran dels projectes de Planejament i Gerència. Planejament estarà liderat per Eva Candela, que percebrà una retribució de 50.000 euros per una jornada a temps complet. Arquitecta tècnica i regidora del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, serà la persona encarregada de liderar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que finalment es refarà de nou.

Pel que fa a Gerència, s’ha nomenat assessor a José Manuel Gil, que farà una jornada parcial i rebrà una retribució de 25.000 euros. Gil, que ha ocupat tasques directives en diverses empreses i entitats i que viu a Rubí, serà l’encarregat d’impulsar el procés de consolidació de la plantilla municipal, un dels temes més espinosos pel govern municipal.

Pel que fa al nomenament de l’assessora de Projecció exterior, que serà Bea Patón, és previst que es publiqui aviat. Patón, que havia estat comercial a Rubitv.cat i que fins ara era adjunta de màrqueting al TotSantCugat, serà la responsable de promocionar la marca de la ciutat.

Pel que fa als assessors de grups municipals, que tindran una retribució de 25.000 euros per una dedicació parcial, de moment s’ha nomenat a Andrea de Pablos, d’En Comú Podem (ECP), que ja havia ocupat aquest càrrec al final del mandat d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV). De moment, Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha estat l’únic partit que ha renunciat explícitament a aquesta figura.
L'exalcaldessa de Castellbisbal ha estat nomenada la cap de gabinet d'Ana M. Martínez.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats