Mireia Pons s’endú dues medalles del Campionat d’Europa d’skyrunning
Esports | 9 de setembre de 2019

REDACCIÓ
La corredora rubinenca Mireia Pons ha aconseguit penjar-se al coll dues medalles en el Campionat d’Europa d’skyrunning, que es va celebrar entre el 5 i el 7 de setembre a Itàlia.

Pons va participar en les dues proves, Sky i Vertical, i tot i que no va pujar al podi en cap de les dues, va aconseguir la medalla de bronze en la combinada: és a dir, sumant el resultat de totes dues. La corredora de Rubí va participar el 5 de setembre a la prova Vertical, de 3,4 km i un desnivell positiu de 1.100 m i va quedar en 14a posició amb un temps de 50’50”. La guanyadora de la prova va ser la francesa Christel Dewalle, mentre que el guanyador va ser l’italià Nadir Maguet.

Pel que fa a la prova Sky, que va tenir lloc el 7 de setembre, va consistir en completar 31 km amb un desnivell positiu de 2.600 m. En aquest cas, Mireia Pons va acabar en setena posició amb un temps de 3h46’30”. La vencedora va ser la romanesa Denisa Dragomir, mentre que el guanyador va ser el vallesà Jan Margarit.

La segona medalla la va aconseguir amb la resta dels seus companys de selecció. Espanya va ser l’equip que es va endur l’or per equips al Campionat d’Espanya d’skyrunning.

Es tracta de la primera vegada que la rubinenca participa amb la selecció espanyola en una prova d’aquest nivell, després de proclamar-se al juny campiona d’Espanya de curses de muntanya.
Mireia Pons, amb la medalla. / Fedme
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nous casos a Rubí d’afectats per habitatges en mans de fons voltors
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Assemblea oberta per impulsar el moviment ‘Fridays for future’ a Rubí
Ana M. Martínez: “La gent torna a dir a les urnes que Rubí és socialista i d’esquerres”
Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
L’Ajuntament amplia l’skatepark de Can Sant Joan