Comandante Lara, Jesús Tapia i Vicente Ruidos, junts a La Sala
Cultura | 10 de setembre de 2019

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala aixeca el teló de la temporada amb un espectacle d’humor a càrrec d’un dels actors espanyols més polifacètics, Luis Lara, també conegut com a Comandante Lara. Es tracta d’un muntatge amb monòlegs directes i irreverents a càrrec de Luis Lara, Jesús Tapia i Vicente Ruidos.

Comandante Lara serà el director d’orquestra de l’espectacle, acompanyat de Vicente Ruidos, especialitzat en la imitació de sorolls de tot tipus, i del també humorista Jesús Tapia.

El muntatge es portarà a escena el 14 de setembre a les 21 hores i el preu de les entrades, que es poden comprar a Ticketea, és de 16 euros.

Dagoll Dagom i T de Teatre
Durant aquesta nova temporada, Dagoll Dagom i T de Teatre portaran a La sala l’espectacle La Tendresa, una versió catalana de l’aclamada La Ternura, d’Alfredo Sanzol. Es tracta d’una comèdia romàntica que reflexiona sobre la impossibilitat de protegir-se del mal que ens pot fer l’amor.

El mateix Sanzol dirigeix aquesta obra, que compta amb Laura Aubert, Javier Beltrán, Elisabet Casanovas, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana en el repartiment.

L’espectacle, que està de gira pel territori, tindrà lloc el 28 de setembre a les 21 hores i el preu de les entrades és de 20 euros.
Luis Lara, acompanyat de Jesús Tapia i Vicente Ruidos. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats