RubíBus substitueix cinc autobusos de la seva flota per models híbrids
Economia | 16 de setembre de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament de Rubí i RubíBus presentaran el 21 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, els nous models Volvo 7900 hívbrids que s’incorporaran a la flota aquest any.

El 2018 es va acordar la substitució de cinc vehicles per nous models que funcionessin amb tecnologia híbrida amb la intenció de “millorar el servei i, alhora, reduir les emissions de gasos contaminants, contribuint així a assolir els compromisos ambientals adquirits per l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto.

Els nous vehicles de RubíBus suposen una reducció de fins al 50% en emissions contaminants i són més silenciosos i substituiran els models més antics de la companyia.

L’acte de presentació dels nous vehicles serà entre les 10 i les 14 hores a la plaça del Doctor Pearson i, a més de la presentació dels models, es donarà un obsequi als assistents i hi haurà un petit espectacle per als infants.

L’acte coincideix amb la Setmana Europa de la Mobilitat, que enguany duu per lema ‘Camina amb nosaltres!’ amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania per tal que es desplaci de forma sostenible.
Els nous vehicles permeten reduir la contaminació. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats