Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
Actualitat | 18 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Inés Martín, responsable juntament amb la seva parella, Pere Ponsico, del Centre d'Imatge Ponsico, ha mort aquest dilluns 16 de setembre als 68 anys. Aquest dimecres al matí, familiars i nombrosos amics han donat l'últim adéu a Martín, en un emotiu funeral a l'església de Sant Pere.

La parella Ponsico-Martín va regentar durant 50 anys el centre, un dels establiments més emblemàtics de la ciutat i conegut més enllà de la nostra ciutat. El centre va néixer el desembre de 1968 en un pis del carrer Bartrina com a perruqueria i l'any 1979 es va traslladar a la plaça Catalunya, número 7. Al llarg dels anys va anar ampliant la seva oferta amb nous serveis com la psicoestètica o l'assessoria d'imatge en general.

A banda, van col·laborar en campanyes publicitàries, solidàries i de prevenció de salut i fins i tot van treballar amb l'Institut del Teatre fent caracteritzacions d'actors i amb grups teatrals de la ciutat.

En aquests 50 anys de feina, van obtenir diversos premis i reconeixements per la seva trajectòria. L'última va ser al febrer d'aquest any quan l'Ajuntament de Rubí va atorgar una placa commemorativa del 50è aniversari als propietaris de Ponsico.

Inés Martín també va ser col·laboradora de l'emissora local Ràdio Rubí.
Inés Martín i Pere Ponsico van rebre un reconeixement de l'Ajuntament pels 50 anys del seu negoci. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer