Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
Actualitat | 18 de setembre de 2019

REDACCIÓ
Inés Martín, responsable juntament amb la seva parella, Pere Ponsico, del Centre d'Imatge Ponsico, ha mort aquest dilluns 16 de setembre als 68 anys. Aquest dimecres al matí, familiars i nombrosos amics han donat l'últim adéu a Martín, en un emotiu funeral a l'església de Sant Pere.

La parella Ponsico-Martín va regentar durant 50 anys el centre, un dels establiments més emblemàtics de la ciutat i conegut més enllà de la nostra ciutat. El centre va néixer el desembre de 1968 en un pis del carrer Bartrina com a perruqueria i l'any 1979 es va traslladar a la plaça Catalunya, número 7. Al llarg dels anys va anar ampliant la seva oferta amb nous serveis com la psicoestètica o l'assessoria d'imatge en general.

A banda, van col·laborar en campanyes publicitàries, solidàries i de prevenció de salut i fins i tot van treballar amb l'Institut del Teatre fent caracteritzacions d'actors i amb grups teatrals de la ciutat.

En aquests 50 anys de feina, van obtenir diversos premis i reconeixements per la seva trajectòria. L'última va ser al febrer d'aquest any quan l'Ajuntament de Rubí va atorgar una placa commemorativa del 50è aniversari als propietaris de Ponsico.

Inés Martín també va ser col·laboradora de l'emissora local Ràdio Rubí.
Inés Martín i Pere Ponsico van rebre un reconeixement de l'Ajuntament pels 50 anys del seu negoci. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts