Arrenca la nova temporada de cursos i taller en el CRAC
Cultura | 19 de setembre de 2019

REDACCIÓ
El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) comença la temporada amb 16 cursos i tallers que tindran lloc durant la tardor, en horari de matí o de tarda. La intenció dels gestors del CRAC és que les propostes siguin diverses i pensades per diverses edats i amb preus populars.

Una de les novetats més interessants dels nous cursos és el taller d’àrab bàsic, que oferirà l’entitat ARSI; però també el taller d’anglès per a infants; el taller per cuidar el teu cos, o el taller de costura, per aprendre a cosir i fer retocs a la roba usada i allargar la seva vida útil.

A més, es mantenen molts dels tallers tradicionals del CRAC, com són les danses del món, el ioga, la zumba, l’aikido, les classes de guitarra i bateria o la restauració de mobles vells. El centre també acollirà classes d’àrab per a infants i assajos de country, que organitzen ARSI i el Casal de la Gent Gran, respectivament.

A banda d’això, el CRAC ofereix aules d’estudi durant el període d’exàmens i l’entitat té la intenció d’impulsar un espai de coworking o treball compartit i en xarxa entre autònoms i petites cooperatives.
Per a més informació o inscripcions, es pot trucar al 935883377 o enviar un correu electrònic a cracrubi@gmail.com.
L'equipament ofereix activitats durant el matí i la tarda. / Mariona López
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer