Èxit de participació en el 8è Torneig Memorial Francisco Valera del Veinti
Esports | 27 de setembre de 2019

Javier González
Aquest cap de setmana es va disputar el 8è Torneig Memorial Francisco Valera Barragán al camp Municipal del 25 de Setembre, una cita que va ser un èxit d’organització i de participació.

Des de divendres a la tarda fins a gairebé la mitjanit de diumenge, les instal·lacions del CF Juventud 25 de Septiembre van rebre la visita de més de 700 jugadors i jugadores, als quals cal afegir cossos tècnics, familiars i amics que van gaudir de la competició.

El torneig es va disputar en la majoria de categories en format triangular, encara que va haver excepcions com partits únics i competició de 4 equips. Divendres va començar la competició amb Prebenjamins i equips Femenins de la categoria Infantil i Cadet.

El torneig va continuar dissabte al matí amb les categories de benjamins i alevins, i a la tarda, els infantils. Diumenge al matí va ser el torn dels Patufets (que són gratuïts al Veinti) i el sènior femení.
Cadets i juvenils van tancar el torneig diumenge a la tarda. El matí de dissabte (el temps va acompanyar i es va disputar amb normalitat) va ser per Benjamins i Alevins, per acabar amb la categoria Infantil a la tarda.

El moment emotiu va tenir lloc dissabte al migdia durant l’homenatge que el Club realitza cada any a Francisco Valera Barragán. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, amb el regidor Juan López, i la directiva del ‘Veinti’ van oferir un ram de flors a la seva vídua.

Aquest acte va coincidir amb la visita d’una expedició del FC Barcelona que va disputar el torneig davant de l’Aleví A del Club.

La cita esportiva es va arrodonir amb el sorteig d’una panera i dues barres de bar que el Nuevo Bar del Veinti va posar a disposició del públic.
Les autoritats locals, amb la directiva del club, jugadors alevins del Barça i del Veinti, amb la vídua de Francisco Valera. / J. González
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts