Debut amb victòria del primer equip de la UP Les Torres-Rubí
Esports | 27 de setembre de 2019

UP Las Torres Rubí
Després de cinc anys, la Unió Petanca Les Torres-Rubí ha tornat a disputar un partit a la màxima categoria de la petanca a Catalunya. I ho ha fet amb una victòria clara per 7-2. En el seu debut a la màxima categoria, el primer equip va enfrontar-se al Fàtima d’Igualada, que també va ascendir la temporada passada. Des de la primera ronda el conjunt rubinenc va demostrar que és un equip que aspira a tot i no va donar opcions als visitants, que es van veure superats totalment.

El segon equip continua sense puntuar en aquest inici de lliga. Diumenge van rebre la visita de l’At. Ca n’Anglada de Terrassa. Tot i que l’inici del partit va ser igualat, el rival es va anar destacant a cada ronda fins a aconseguir la victòria per 6 a 10.

El tercer equip tampoc acaba de trobar el punt a la nova categoria. Els de Rubí es van desplaçar fins a Polinyà per disputar el seu partit, on no van desplegar el seu nivell de joc i es van veure superats per l’equip local. Derrota dels rubinencs per 11 a 5.

El Grup D, per la seva banda, va aconseguir la primera victòria de la temporada a la seva visita a les pistes del Sant Cugat At. Després d’una primera ronda perfecta els jugadors de la UP van mantenir l’avantatge i fins i tot la van augmentar fins a deixar el marcador 4 a 12 a favor.

Les fèmines de l’entitat també debutaven en aquesta segona jornada i també ho van fer davant el Sant Cugat At. però com a locals. Les rubinenques van fer un inici de partit espectacular superant clarament a les visitants. Resultat final 7 a 2.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts