L’Aplec Sardanista de Rubí es trasllada a la Plaça del Doctor Guardiet
Opinió | 27 de setembre de 2019

21è Aplec Sardanista de Rubí | Plaça Doctor Guardiet a 2/4 de 6 de la tarda fins les 12h. de la nit
Aquest dissabte l’entitat Aplec de Rubí ja té preparat una bona vetllada, amb moltes ganes de fer una tarda-nit d’allò més agradable a tots els sardanistes que ens visitaran, i a tots els rubinencs i rubinenques.
Enguany, l’Aplec canvia de lloc i tindrà lloc a la plaça Doctor Guardiet, amb l’Església de Sant Pere, com a teló de fons.

La cobla la Jovenívola de Sabadell és la primera cobla que actuarà, oferint set sardanes balladores. A continuació, s’oferiran dues sardanes conjuntes entre la Jovenívola de Sabadell i la cobla Ciutat de Girona, que després agafarà el relleu i interpretarà set sardanes més, també de qualitat.

Continuarà la programació amb l’actuació de l’entitat convidada, l’Esbart Dansaire de Rubí que oferirà un fragment de les Gitanes de Rubí, dins els actes commemoratius dels 50 anys de les Gitanes de Rubí.

A continuació hi haurà un petit descans, en què s’oferirà un berenar de coca i mistela, cedides gentilment pels forns i pastisseries de la ciutat. A 2/4 de 10 del vespre amb diferents sortejos cedits per diferents comerços de la ciutat, anirà avançant la programació de l’Aplec, ara amb l’actuació de la cobla La Principal del Llobregat, que enguany celebra el seu 90è Aniversari. En la tercera sardana hi haurà el tradicional Concurs de colles improvisades. Totes les colles rebran un lot de queviures per gentilesa d’un comerç de Rubí. Per últim, la cobla La Principal del Llobregat anirà desgranant el programa amb sis sardanes més.

L’entitat agraeix l’esforç i el treball d’equip dels organitzadors, també la col·laboració dels espònsors, comerços i entitats, en especial l’Ajuntament de Rubí, pel suport a l’Aplec.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia