La setena edició de l’Skate Open Rubí aplega 24 competidors i força públic
Actualitat | 1 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Un total de 24 joves patinadors van participar dissabte a la 7a edició del Rubí Skate Open que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik.

La competició va tenir lloc a la pista de Can Sant Joan i va incorporar com a novetat una batalla de galls que ha impulsat Rubí Jove als barris.

Els premiats a la categoria d’adults van ser David Casado (1r premi), Akraf (2n premi) i Joan Guinart (3r premi). A la categoria de menors de 18 anys, els guanyadors van ser Óscar Calello (1r premi), Vadó Valls (2n premi) i Joan Lloret (3r premi). Els premis consistien en material i roba d’skate gentilesa de Slidershop.
A més de la competició, el públic assistent també va gaudir de música en directe a càrrec de La Sonik durant el matí, DjPin a primera hora de la tarda i Petardj’s al vespre.

El Rubí Skate Open és una cita plenament consolidada en l’agenda juvenil de la ciutat que es viu cada any com una jornada festiva. Durant la tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, es van donar cita al voltant de 200 persones.

“Per nosaltres aquesta competició té tres elements que la fan molt valuosa: sorgeix del treball conjunt amb entitats locals, promou l’activitat física i crea comunitat entre les persones joves que practiquen i gaudeixen juntes d’un equipament de la ciutat”, va ressaltar Annabel Cuesta, regidora de Joventut, durant l’entrega de premis. L’edil va assisitir al lliurament de guardons juntament amb el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto Ortiz.
Un dels competidors a l’Open. / J. A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts