Torna el Fora Estocs dels comerciants amb promocions i descomptes
Actualitat | 2 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Els comerços de la zona centre de Rubí, de l’illa de vianants i carrers del voltant, celebren aquest dissabte 5 d’octubre el Fora Estocs d’estiu. Les botigues participants oferiran de nou els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials en una nova edició del Fora Estocs que clou la temporada d’estiu. Estava previst que aquesta jornada tingués lloc el dissabte 21 de setembre, però a causa de la previsió de pluges intenses es va ajornar.

Durant tot el dia, els establiments de l’illa de vianants adherits a l’Associació Comerç Rubí exposaran i vendran els articles de temporada estiuenca mitjançant promocions i descomptes. Alguns comerços sortiran al carrer, però altres botigues ho faran des de l’interior de la botiga.

La fira es complementarà amb diverses activitats al llarg del dia. Així, al matí hi haurà un torneig d’escacs al passeig Francesc Macià, amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, música itinerant, un taller de pinta cares, jocs infantils amb el Casal Mube, Exhibicions d’Arts Marcials a càrrec de Mac i activitats infantils dirigides per Dart Attack. També a la tarda hi haurà activitats i animació infantil a càrrec del Casal Mube.
Una imatge d'arxiu del Fora Estocs.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts