Un tram del carrer García Lorca serà de plataforma única per millorar-ne l’accessibilitat
Actualitat | 2 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament durà a terme a mitjans d’octubre les obres de reurbanització del carrer García Lorca entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril per tal de millorar-ne les seves condicions actuals d’accessibilitat i mobilitat.

Les obres de reurbanització del carrer consistiran en convertir el tram d’aquest carrer entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril en una zona de plataforma única amb prioritat pels vianants, millorant-ne l’accessibilitat. En aquest sentit, també es marcaran bandes per a invidents als passos de vianants i les voreres tindran amplades suficients i estaran lliures d’obstacles, entre altres.

Paral·lelament, s’instal·larà nou enllumenat amb làmpades LED, amb una major potència respecte l’actual. També es col·locaran noves papereres i es renovarà la senyalització. Les obres tenen un cost de 127.094,82 euros. L’execució d’aquesta actuació comportarà afectacions de mobilitat. Mentre durin els treballs, el tram del carrer García Lorca entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril estarà tallat al trànsit i el veïnat no podrà accedir als seus aparcaments. En canvi, la cruïlla amb el carrer Abat Escarré quedarà oberta a la circulació.

Millores a la xarxa d’abastament d’aigua
Prèviament, Sorea ha iniciat aquest dilluns la renovació de la xarxa d’abastament d’aquesta via, entre els carrers General Prim i Abat Escarré. La intervenció té una durada de dues setmanes. Durant l’execució d’aquests treballs, es tallarà el trànsit al carrer García Lorca entre els carrers Prim i Abat Escarré, permetent l’accés del veïnat als seus pàrquings. Puntualment serà necessari tallar el carrer Abat Escarré.
Tram on s'efectuaran les obres. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts