El Centro Aragonés escalfa motors per les Festes del Pilar
Cultura | 3 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Un any més, el Centro Aragonés porta fins a Rubí les festes del Pilar, que se celebren el 12 d’octubre.
Per anar escalfant l’ambient de cara a aquesta data, l’entitat rubinenca dona el tret de sortida al programa d’activitats aquest dissabte a les 19 hores a l’auditori del Museu Vallhonrat amb el tradicional pregó, que anirà a càrrec de Jordi Peiró, president de CEF Can Mir. En el mateix acte, hi haurà la imposició de bandes a les reines i la inauguració d’una exposició de pintura d’Isabel Gallart que es podrà visitar fins al 15 d’octubre. També hi haurà degustació de vi aragonès.

El dia del Pilar
Pel que fa als actes del dia del Pilar, està previst que a les 11.30 hores hi hagi l’ofrena a la verge a l’església de Sant Pere, que donarà pas a una missa cantada pel Grupo Somontano y su Rondalla Aneto, del Centro Aragonés.

A les 14 hores, està previst el dinar de germanor al Restaurant Can Ramón, i, per tancar la jornada, l’entitat ha programat a partir de les 18 hores a la seu del local de l’entitat aragonesa jocs regionals.
Les festes del Pilar es clouran a la nostra ciutat amb un Festival de Jotas el 28 d’octubre a les 18 hores al teatre municipal La Sala. Un espectacle que anirà a càrrec del Grupo Somontano y su Rondalla Aneto.
Un dels actes més importants de les Festes del Pilar és la missa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts