Golejada de l’Olímpic Can Fatjó a casa del Juan XXIII de Terrassa
Esports | 4 d'octubre de 2019

José Verde
Important golejada de l’Olímpic Can Fatjó en el Municipal Les Arenes de Terrassa davant un Juan XXIII que després d’aquest resultat s’enfonsa a la classificació, mentre que els de Can Fatjó continuen invictes. Destacar el retorn de Rubén Ruiz a l’Olímpic, qui va ser mŕxim golejador de l’entitat en les temporades 17-18 i 14-15, que va debutar i va marcar un gol.

En el minut 4, Claudio va obrir la llauna de gols i va fer el 0-1 per l’Olímpic. Tot i la voluminosa victňria, els jugadors de Juan Carlos Rodríguez van haver de treballar bé per aconseguir guanyar i mantenir-se imbatuts. El matiner gol de Claudi, un gol en prňpia en el minut 10, el gol de Rubén en el minut 12 i el de Juancho en el 35 van fer pujar al marcador el 0-4 en el primer temps.

Ja a la segona part, l’Olímpic va continuar dominant el partit. En el minut 67, el jugador local Sergio va ser expulsat per doble groga i va deixar el Juan XXIII amb un home menys. Un minut més tard, Manel va fer el 0-5.

Després d’alguns canvis, en el minut 72, Roberto va arrodonir la golejada amb el 0-6 i a punt de finalitzar el partit, els locals van fer el gol de l’honor, en el minut 86, deixant així el marcador amb l’1-6 final.

Aquest cap de setmana, els de Can Fatjó visitaran el Municipal Olímpia de Sabadell on s’enfrontaran al Cercle Sabadellés. Serŕ dissabte a les 18 hores.
En el minut 4, Claudio va obrir la llauna dels gols de l’Olímpic. / J. M. Villena
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidŕria per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública