'Green Book', 'Cinema Paradiso' o 'Me llamo Violeta' són alguns dels títols del cicle de cinema de tardor
Cultura | 7 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
La Sala ha programat un nou cicle de cinema de tardor, que inclou una desena de produccions audiovisuals, entre les quals destaquen el documental 'Me llamo Violeta', el clàssic 'Cinema Paradiso' o la guardonada 'Green Book'.

La primera pel·lícula que es projectarà serà 'El vendedor de tabaco' (18/10), una producció austríaca ambientada a la Viena del 1937 i protagonitzada per un venedor de tabac que té Sigmund Freud entre els seus clients. Una setmana més tard, es podrà veure el documental 'Me llamo Violeta' (25/10), que tracta l'experiència de joves transgènere, entre altres, del cas del rubinenc Alan Montoliu.

El novembre es projectarà 'Varda por Agnès' (01/11), un documental que repassa les vivències de la directora francesa Agnès Varda; 'La casa de verano' (08/11), un film tragicòmic de Valeria Bruni i 'La vida sense Sara Amat' (15/11), sobre una noia de 13 anys que desapareix sense deixar rastre. La programació mensual es completarà amb 'El cocinero de los últimos deseos' (21/11), de la directora japonesa Yōjirō Takita; i la guanyadora de tres Oscars 'Green Book' (29/11), protagonitzada per Viggo Mortensen i Mahershala Ali.

Pel desembre hi ha programades tres sessions més de cinema. La primera és 'El peral salvaje' (06/12), una producció turca d'un aspirant a escriptor angoixat pels deutes i els problemes familiars. També es podrà veure el clàssic dels anys 80 'Cinema Paradiso' (13/12), de Guiseppe Tornatore. Tancarà el cicle el film 'Litus' (20/12), un llargmetratge de Dani de la Orden sobre el retrobament d'un grup d'amics després del suïcidi d'un d'ells.

Totes les pel·lícules es projectaran a La Sala a partir de les 21 hores a un preu de 3 euros, a excepció de 'La vida sense Sara Amat' i 'Litus', que estan incloses dins del cicle Gaudí i que tenen un cost de 4,50 euros i de 3 euros amb descompte.
'Green Book' va guanyar l'Oscar a la millor pel·lícula el 2019.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’antic hotel Terranova acollirà un centre per a menors tutelades embarassadades o amb nadons
CCOO convoca una manifestació aquest dissabte per la continuïtat de Continental a Rubí
L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
Marina Gómez guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística
Les persones amb diversitat funcional reclamen respecte i igualtat
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’