El Full Colors aplegarà 35 grafiters arribats de diferents països europeus
Cultura | 7 d'octubre de 2019

MARTA CABRERA
La plaça Josep Tarradellas tornarà a ser l'escenari d'una nova edició del Full Colors, el festival de grafits de Rubí, que arriba a la tercera edició. El 12 i 13 d'octubre, més d'una trentena de grafiters, alguns de prestigi internacional, es donaran cita a la ciutat per repintar el mural de la plaça ubicada a la Zona Nord, un festival que impulsa Petados Crew i que es nodrirà de diverses activitats paral·leles gràcies a la col·laboració de la Skateboarding Rubí i La Sonik.

Noms molt destacats del panorama grafiter europeu com l'alemany Hombre, els barcelonins Conse i Bublegum o els espanyols Ysen o Sher, compartiran espai amb 11 rubinencs que també deixaran la seva empremta en forma de grafit a la gran paret de la plaça Josep Tarradellas. En total, seran 35 artistes que redecoraran aquest espai: "Volem donar valor artístic a espais buits de la ciutat, donar-los color, evitar els grisos", ha explicat la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, que ha destacat que hi haurà grafiters de diverses nacionalitats europees.

Els grafits que es realitzin durant el Full Colors seran d'estil lliure, ja que segons ha explicat Kets, de Petados Crew, "la intenció és no condicionar-los perquè facin una cosa concreta, l'estil lliure és més creatiu".

Els grafiters començaran a crear les seves obres d'art el 12 i 13 d'octubre a partir de les 10 hores del matí, però com el procés de creació és lent per les dimensions dels dibuixos, els organitzadors han programat moltes activitats paral·leles. Així, els dos dies d'11 a 14 hores hi haurà activitats artístiques destinades als infants, i a les 12.30 hores vermut musical amb l'animació dels dj de La Sonik. El dissabte a les 17.30 hores hi haurà una batalla de galls i posteriorment hi haurà més animació musical. Pel que fa al diumenge, a les 16.30 hores està previst un concurs d'skate.
Organitzadors i impulsors del Full Colors, amb la regidora de Joventut al centre. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública