Emotiu pregó de Jordi Peiró per donar el tret de sortida a les Festes del Pilar
Cultura | 8 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Centro Aragonés va donar el tret de sortida a les Festes del Pilar el dissabte passat a l’auditori del Museu Vallhonrat amb el pregó, que va anar a càrrec de Jordi Peiró. L’entitat rubinenca havia tractat amb l’exregidor i va decidir que era la figura indicada per protagonitzar l’inici de la festa: “Va ser un discurs molt agradable i sentimental, a la gent li va agradar molt, perquè va ser molt emotiu”, ha explicat el president de l’entitat, Francisco Gracia.

A més del pregó, també es va efectuar l’entrega de les bandes a les reines i es va presentar una exposició de pintura d’Isabel Gallart, que encara es pot visitar.

La propera activitat de l’entitat serà l’11 d’octubre, amb un sopar popular i el llançament de coets a la seu del Centro Aragonés a partir de les 21 hores.

Pel que fa al 12 d’octubre, està prevista la missa a l’església de Sant Pere a partir de les 11.30 hores, que anirà seguida d’un dinar de germanor a les 14 hores al restaurant Can Ramón. A les 18 hores, hi haurà jocs aragonesos al local de l’entitat.

Per tancar els actes del Pilar, l’associació ha organitzat un Festival de Jotas el 26 d’octubre a les 18 hores a La Sala.
El Museu Vallhonrat va acollir l’activitat. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Nous casos a Rubí d’afectats per habitatges en mans de fons voltors
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Ana M. Martínez: “La gent torna a dir a les urnes que Rubí és socialista i d’esquerres”
Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida