Emotiu pregó de Jordi Peiró per donar el tret de sortida a les Festes del Pilar
Cultura | 8 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Centro Aragonés va donar el tret de sortida a les Festes del Pilar el dissabte passat a l’auditori del Museu Vallhonrat amb el pregó, que va anar a càrrec de Jordi Peiró. L’entitat rubinenca havia tractat amb l’exregidor i va decidir que era la figura indicada per protagonitzar l’inici de la festa: “Va ser un discurs molt agradable i sentimental, a la gent li va agradar molt, perquè va ser molt emotiu”, ha explicat el president de l’entitat, Francisco Gracia.

A més del pregó, també es va efectuar l’entrega de les bandes a les reines i es va presentar una exposició de pintura d’Isabel Gallart, que encara es pot visitar.

La propera activitat de l’entitat serà l’11 d’octubre, amb un sopar popular i el llançament de coets a la seu del Centro Aragonés a partir de les 21 hores.

Pel que fa al 12 d’octubre, està prevista la missa a l’església de Sant Pere a partir de les 11.30 hores, que anirà seguida d’un dinar de germanor a les 14 hores al restaurant Can Ramón. A les 18 hores, hi haurà jocs aragonesos al local de l’entitat.

Per tancar els actes del Pilar, l’associació ha organitzat un Festival de Jotas el 26 d’octubre a les 18 hores a La Sala.
El Museu Vallhonrat va acollir l’activitat. / J.A. Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Les 'cases barates'
Una professora de Rubí, entre els 50 millors docents d’Espanya
Arrenca la Fira de Sant Galderic que celebra enguany la 25a edició
El govern introdueix la fiscalitat verda en les ordenances del 2020 i torna a rebaixar l’IBI
Una responsabilitat i un repte
El Rubí Forma ofereix més d’una desena de cursos gratuïts