Dos rubinencs es proclamen subcampions de Catalunya de petanca juvenil
Esports | 8 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Els rubinencs Víctor Ruiz, de la Unió Petanca Las Torres-Rubí, i Aitana Benzal, del Santa Rosa, van aconseguir proclamar-se subcampions de Catalunya juvenil en el campionat que es va celebrar el dissabte a les pistes de Cova Solera, a Rubí. La tripleta de la qual formaven part va fer un campionat pràcticament perfecte i només va perdre davant la tripleta campiona d’Espanya.

També cal destacar el bon paper que va realitzar Lucía Izquierdo, que amb la seva tripleta va quedar en tercera posició. En canvi, Óscar Zamorano, que disputava el seu darrer campionat com a juvenil, no va tenir sort, ni tampoc Izan Reyes, que debutava.

Derrota en lliga del primer equip
D’altra banda, el primer equip de la UP Las Torres-Rubí es va veure sorprès pel Badalona, un dels equips clàssics de la petanca catalana. El partit es va iniciar amb una primera ronda favorable als visitants i encara que els rubinencs van aconseguir empatar el partit no van poder frenar els badalonins, que van endur-se el triomf per 4-5.

Pel que fa al segon equip, va aconseguir la primera victòria de la temporada, precisament contra el Badalona. Els de Rubí es van imposar aviat en el joc i no van donar cap opció de joc als visitants. El partit va acabar 11-5.

El tercer equip es va desplaçar fins a les pistes de La Concòrdia, de Sabadell. Van completar el millor partit de la temporada imposant-se des de l’inici als locals. La seva superioritat es va veure reflectida en el marcador final, que va ser de 4-12.

En relació amb el quart equip, continua imbatut després de quatre jornades després d’aconseguir la victòria contra el Palau de Plegamans. Fidels al seu estil de joc, van aconseguir el triomf per 4-12, un resultat que els col·loca en segona posició a la classificació.
L’equip femení va descansar.
Tripleta que va aconseguir el subcampionat. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública