L’empresa Vak Kimsa inaugura l’ampliació de les seves instal·lacions al Molí de la Bastida
Economia | 9 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
L’empresa Vak Kimsa va inaugurar divendres l’ampliació de les seves instal·lacions al polígon del Molí de la Bastida. La companyia, dedicada a la fabricació d’agitadors, mescladors en línia i instal·lacions completes de mescla per als sectors alimentari, químic, cosmètic, farmacèutic i biotecnològic, ha passat a ocupar una superfície de 3.500 m2, fet que li ha permès millorar la seva capacitat productiva i incorporar nous serveis adreçats al seus treballadors i treballadores.

La trobada va reunir tres generacions de la família Torredeflot, entre elles l’actual direcció de l’empresa, així com una àmplia representació de la plantilla.

Durant l’acte, es va fer un recorregut pel passat, present i futur de Vak Kimsa. Anna Torredeflot, directora financera i RRHH-CEO, va recordar el naixement de la companyia el 1972 a Barcelona de la mà d’Antoni Torredeflot i Eulàlia Barrufet, el posterior trasllat al polígon Rubí Sud el 1997 per donar resposta a les seves necessitats de creixement i la ubicació definitiva al Molí de la Bastida, deu anys després, per continuar amb el procés d’ampliació. Per a la direcció de la companyia, instal·lar-se a Rubí va significar una aposta decidida pel municipi i la seva gent: “Esdevenim rubinencs amb la voluntat de fer territori i d’incorporar col·laboradors que ens ajudin a fer créixer el nostre projecte. Avui en dia més del 50% de la plantilla de Vak Kimsa és de Rubí”.

El regidor d’Ocupabilitat, Víctor García, qui va lloar la implicació de l’empresa amb la ciutat, i el regidor d’Obra Pública, Juan López Núñez, van assistir a la inauguració, que també va comptar amb la presència de Ramon Tremosa, doctor en Economia i exeurodiputat; i representants de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa i de Cecot.

A més, les persones assistents van poder fer una visita guiada a les instal·lacions a càrrec dels propis treballadors i treballadores. El recorregut va permetre conèixer alguns dels serveis que s’han incorporat, com ara un gimnàs i un nou menjador, que se sumen a les millores realitzades en matèria de climatització i eficiència energètica. L’objectiu és que tots aquests canvis ajudin l’empresa a mantenir-se líder del seu sector. Actualment, la companyia té presència a més de 40 països.
El regidor d’Ocupabilitat, durant la seva intervenció a l’empresa ubicada a Rubí. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre
Rubí tallarà l’avinguda de l’Estatut diumenge per celebrar la Setmana de la mobilitat sostenible