El Rubindústria tractarà la importància de les dades per a la indústria 4.0
Economia | 24 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Rubindústria, la jornada anual dirigida específicament al teixit industrial, que enguany tindrà lloc el 7 de novembre, reflexionarà sobre la importància de les dades com a eina estratègica per a la indústria 4.0. En el marc d’aquesta quarta edició del Rubindústria es vol posar de manifest la importància d’obtenir, estructurar i analitzar les dades que generen les mateixes empreses i el seu entorn, així com les potencialitats del sistema Open Data.

La jornada que promou l’Ajuntament a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) permetrà aprendre com i amb quines eines es poden treballar les dades a través de casos pràctics en els quals l’analítica de dades incideix en les diferents àrees de l’empresa i ajuden a prendre millors decisions estratègiques.

La sessió es vertebrarà al voltant de cinc ponències. Xavier Valverde, CEO de Maitai Media Factory, parlarà de la situació actual de la digitalització i tractament de les dades; Marc Cortés, Artificial Intelligence Commissioner de Leitat, oferirà una ponència sobre la intel·ligència artificial i la transformació digital, i Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data, farà una exposició sobre l’ús de les dades obertes a la indústria.

Per la seva banda, Laia Martín, Business Intelligence Manager d’Eurofragance i Javier Conthe, Business Analyst d’Eurofragance explicaran el tractament de les dades a la seva empresa i finalment, Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya, tancarà la sessió explicant els mecanismes públics de suport a les empreses en la seva transformació cap a la Indústria 4.0.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden formalitzar la inscripció gratuïta a través del web de l’Ajuntament.
El Rubindústria és la jornada annual de dirigida als empresaris industrials. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat
L’Ajuntament reparteix 3.000 clakis a les escoles per promocionar la recollida de l’oli de cuina usat
Activitats dels comuns per prevenir la violència masclista
El fet migratori, tema del 18è Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional