El Rubindústria tractarà la importància de les dades per a la indústria 4.0
Economia | 24 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Rubindústria, la jornada anual dirigida específicament al teixit industrial, que enguany tindrà lloc el 7 de novembre, reflexionarà sobre la importància de les dades com a eina estratègica per a la indústria 4.0. En el marc d’aquesta quarta edició del Rubindústria es vol posar de manifest la importància d’obtenir, estructurar i analitzar les dades que generen les mateixes empreses i el seu entorn, així com les potencialitats del sistema Open Data.

La jornada que promou l’Ajuntament a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) permetrà aprendre com i amb quines eines es poden treballar les dades a través de casos pràctics en els quals l’analítica de dades incideix en les diferents àrees de l’empresa i ajuden a prendre millors decisions estratègiques.

La sessió es vertebrarà al voltant de cinc ponències. Xavier Valverde, CEO de Maitai Media Factory, parlarà de la situació actual de la digitalització i tractament de les dades; Marc Cortés, Artificial Intelligence Commissioner de Leitat, oferirà una ponència sobre la intel·ligència artificial i la transformació digital, i Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data, farà una exposició sobre l’ús de les dades obertes a la indústria.

Per la seva banda, Laia Martín, Business Intelligence Manager d’Eurofragance i Javier Conthe, Business Analyst d’Eurofragance explicaran el tractament de les dades a la seva empresa i finalment, Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya, tancarà la sessió explicant els mecanismes públics de suport a les empreses en la seva transformació cap a la Indústria 4.0.

Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment poden formalitzar la inscripció gratuïta a través del web de l’Ajuntament.
El Rubindústria és la jornada annual de dirigida als empresaris industrials. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mor per coronavirus Maria Rusiñol, molt coneguda i estimada a la ciutat per exercir durant molts anys com a infermera
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Un hotel de Rubí acollirà malalts de coronavirus de l’Hospital General
La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit
L'Ajuntament estudia sancionar TMA per no cessar l'activitat durant el confinament