Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació
Actualitat | 25 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) del que forma part la Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez, va celebrar una jornada formativa a Rubí el mes de juny. Aquest dimarts, l'associació ha volgut agrair aquest fet amb el lliurament d’un quadre a la ciutat.

El president de l’entitat, Lluís Martínez Camps, juntament amb la síndica rubinenca, ha estat l’encarregat de fer el lliurament a l’alcaldessa, Ana M. Martínez. La trobada ha tingut lloc aquest dimarts al matí en el marc de la Fira Municipàlia de Lleida, on ha assistit l’equip de govern. Es tracta d’un esdeveniment de referència pel que fa equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions.

El Fòrum SD va trobar-se a Rubí el mes de juny per rebre formació sobre la Llei de Segona Oportunitat. La cita va tenir lloc a la Biblioteca i va servir per ampliar els coneixements en aquesta norma que ofereix l’oportunitat que les famílies puguin reduir o, fins i tot, condonar els seus deutes amb l’objectiu d’evitar que aquests els portin a una situació d’exclusió.
L'alcaldessa i la Síndica, recollint el quadre. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública