Els Síndics i Síndiques de Catalunya agraeixen a Rubí haver acollit la seva formació
Actualitat | 25 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
El Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD) del que forma part la Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja Gutiérrez, va celebrar una jornada formativa a Rubí el mes de juny. Aquest dimarts, l'associació ha volgut agrair aquest fet amb el lliurament d’un quadre a la ciutat.

El president de l’entitat, Lluís Martínez Camps, juntament amb la síndica rubinenca, ha estat l’encarregat de fer el lliurament a l’alcaldessa, Ana M. Martínez. La trobada ha tingut lloc aquest dimarts al matí en el marc de la Fira Municipàlia de Lleida, on ha assistit l’equip de govern. Es tracta d’un esdeveniment de referència pel que fa equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions.

El Fòrum SD va trobar-se a Rubí el mes de juny per rebre formació sobre la Llei de Segona Oportunitat. La cita va tenir lloc a la Biblioteca i va servir per ampliar els coneixements en aquesta norma que ofereix l’oportunitat que les famílies puguin reduir o, fins i tot, condonar els seus deutes amb l’objectiu d’evitar que aquests els portin a una situació d’exclusió.
L'alcaldessa i la Síndica, recollint el quadre. / Ajuntament
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat