'Punxem la bombolla de lloguer', la nova campanya de la PAH
Actualitat | 25 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha impulsat una nova campanya a escala nacional sota el lema 'Punxem la bombolla del lloguer'. L'entitat local de la plataforma denuncia "el preu abusiu dels lloguers", que provoca que el 66% dels desnonaments que es produeixen cada dia siguin perquè els inquilins no poden fer front al cost del lloguer.

Segons alerta la PAH, aquesta situació no només afecta "persones vulnerables, sinó de tota mena, ja que cada vegada el preu dels lloguers són més alts i en algunes zones fins i tot supera el salari mitjà". La plataforma denuncia que des de les administracions públiques no s'està invertint en habitatge social i que els fons voltors estan gestionant com volen el parc immobiliari.

Per tal de revertir la situació, la PAH proposa augmentar el parc d'habitatge públic de lloguer, una regulació en el preu de les rendes, en consonància amb els salaris i l'obligatorietat dels grans propietaris a oferir lloguer social abans de desnonar.
La PAH de Rubí es va reunir fa uns dies amb la regidora d'Habitatge, Ànnia García, en una trobada que l'entitat local considera que va ser positiva.
La plataforma denuncia que el 66% dels desnonaments es produeixen perquè les famílies no poden pagar el lloguer. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat